اطلاعیه های مهم

سایتهای مفید

اخبار باشگاه المپیاد کوشا
راهیافتگان دانش آموزان دبیرستان کوشا به مرحله دوم المپیاد دانش آموزی
راهیافتگان دانش آموزان دبیرستان کوشا به مرحله دوم المپیاد دانش آموزی متوسطه اول به شرح ذیل می باشد:
جهت رویت متن کامل خبر روی عنوان خبر کلیک نمایید.

شرایط عمومی و اختصاصی عضویت در باشگاه المپیاد کوشا
شرایط عمومی و اختصاصی عضویت در باشگاه المپیاد کوشا در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بشرح ذیل اعلام میگردد:

شرایط عمومی و اختصاصی سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۱- دانش آموز می بایست در یکی از مدارس کوشا در سال تحصیلی فعلی ۹۹-۹۸ مشغول به تحصیل باشد .... ادامه خبر

جلسه توجیهی دوره آمادگی Q۳ باشگاه OlyFest
جلسه توجیهی پیش دوره مرحله Q3 کلاسهای آمادگی المپیاد روز پنجشنبه دهم آبان ماه توسط باشگاه OlyFest با حضور مدیریت و مدرسان دوره در محل دبیرستان کوشا برگزار شد.

کانال اطلاع رسانی باشگاه
کانال اطلاع رسانی باشگاه المپیاد مدارس کوشا یه آدرس OlyFest@ راه اندازی شد.

شروع مرحله Q۳ کلاسهای آمادگی المپیاد جامع علوم (متوسطه اول)
مرحله Q3 کلاسهای آمادگی المپیاد علوم دوره اول متوسطه از هفته دوم آبانماه در دبیرستان کوشا آغاز خواهد شد. جهت اطلاعات بیشتر به معاونت آموزش دبیرستان مراجعه و یا از طریق سامانه مدبر با خانم مرآتی، معاونت آموزشی مکاتبه نمایید.

شروع مرحله Q۳ کلاسهای آمادگی المپیاد ریاضی
مرحله Q3 کلاسهای آمادگی المپیاد ریاضی دوره اول متوسطه از هفته دوم آبانماه در دبیرستان کوشا آغاز خواهد شد. جهت اطلاعات بیشتر به معاونت آموزش دبیرستان مراجعه و یا از طریق سامانه مدبر با خانم مرآتی، معاونت آموزشی مکاتبه نمایید.

نقشه سایت