عنوان
۱۳۹۷/۰۷/۱۰
گزارش

برگزاری جلسه مجمع سالانه و انتخابات انجمن اولیاء و مربیان دبیرستان کوشا

جلسه انتخاب اعضای انجمن اولیاء و مربیان دبیرستان کوشا عصرروز سه شنبه ، 10 مهر1397 با حضور اولیا محترم و پرسنل محترم انضباطی ، آموزشی و اداری دبیرستان تشکیل شد. جلسه با اجرای خانم حسینی دبیر محترم ادبیات فارسی  و سپس با  تلاوت آیاتی از کلام ا...  توسط یکی از اولیای دانش آموزان شکل رسمی بخود گرفت. جلسه متعاقبا با ایراد سخنانی توسط خانم دکتر مهدوی مدیریت محترم دبیرستان و خوش آمد گویی به اولیا محترم و عرض خیر مقدم به ورودی های جدید دبیرستان  به طور رسمی آغاز بکار نمود و ضمن تبیین سیاستهای کلی آموزشی و انضباطی از والدین دعوت کرد تا از راه های مختلف ارتباطی از جمله سامانه مدبر اولیا و مربیان، شبکه های مجازی،  تلفن،  مراجعه حضوری و از همه مهم تر، ارتباط با انجمن اولیاء و مربیان، کادر اجرایی مدرسه را در جریان پیشنهادات و انتقادات خود قرار دهند.

سپس خانم مرآتی معاونت محترم دبیرستان گزارش فعالیت های آموزشی و پرورشی اخیر دبیرستان  را بسمع و نظر اولیا رساندند و از والدین دعوت کرد تا از راه های مختلف ارتباطی از جمله سامانه مدبر اولیا و مربیان، شبکه های مجازی،  تلفن،  مراجعه حضوری و از همه مهم تر، ارتباط با انجمن اولیاء و مربیان، کادر اجرایی مدرسه را در جریان پیشنهادات و انتقادات خود قرار دهند.

انتخاب اعضای جدید انجمن اولیا و مربیان از بین داوطلبان عضویت در انجمن برای سالتحصیلی 98-1397 با حضور تمامی اولیاء و مربیان حاضر صورت پذیرفت و افراد ذیل به عضویت انجمن اولیا و مربیان دبیرستان کوشا در سالتحصیلی 98-97 انتخاب شدند:
1) مهندس رضا حاجی نقی ریاست انجمن
2) حجت الاسلام عبدالرحمن بتویی نایب رییس
3) مهندس اکرم سلیمانی منشی و رابط انجمن
4) آقای محمد برهانی عضو اصلی و نماینده پایه هفتم
5) خانم آمنه سیدآبادی عضو اصلی و نماینده پایه هشتم
6) مهندس سعید عجمی عضوعلی البدل
7) خانم فاطمه عارفخانی عضو علی البدل

امید آن داریم  که با تلاش و همکاری اعضای منتخب و همیاری همه جانبه شما اولیای گرامی، به لطف پروردگار بزرگ، خانواده کوشا پویاتر، بانشاط تر و پر از رشد علمی وشاهد افتخارات چشم گیر و روز افزون و موفق تر داشته باشیم .

نقشه سایت