عنوان
۱۳۹۷/۰۷/۱۸
گزارش
اولین جلسه صمیمی انجمن اولیا و مربیان در مهرماه سالتحصیلی 98-1397

اولین جلسه اولیا و مربیان روز چهارشنبه هجدهم مهرماه 1397 راس ساعت 5:30 عصر پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... به ریاست جناب آقای مهندس حاجی نقی برگزارشد.
در ابتدای جلسه خانم دکتر مهدوی مدیریت دبیرستان گزارشی از روند کلی و سیاستهای آموزشی و پرورشی دبیرستان را به استماع اعضای انجمن رساندند که به اتفاق مورد تایید و رضایت کلیه اعضای انجمن واقع شد.
در ادامه جلسه خانم مرآتی نکاتی را در ارتیاط با مسایل انضباطی مدرسه مطرح و گزارشی کامل در این خصوص ارایه دادند. سپس خانم مهندس عجمی به عنوان نماینده دبیران از روند آموزش و شیوه های تدریس اعمال شده برای کلاسهای مختلف و استفاده از بروز ترین روش های تدریس را به سمع انجمن رسانده و نیازهای آموزشی دانش آموزان را متذکر شدند که در این راستا ریاست انجمن موارد یاد شده را به بحث گذاشتند که در نهایت منجر به مصوبات ذیل در اولین جلسه گردید که با تایید و امضای کلیه اعضا برای سالتحصیلی 98-1397 لازم الاجرا گردید.

مصوبات جلسه:

1) تمامی اولیای دانش آموزان که علاقمند به شرکت در جلسات هستند میتوانند به صورت مستمع آزاد در جلسات انجمن شرکت و پیشنهادات خود را مستقیما ارایه دهند.

2) جهت تقوبت علمی دانش آموزان دوره های فوق برنامه ای برای دروس ریاضیات، علوم تجربی (شیمی و فیزیک) و نیز زبان انگلیسی از سوی دبیرستان تدوین و در برنامه هفتگی دانش آموزان گنجانده شود.

3) به جهت استفاده از پتانسیل مرکز فناوری کوشا (مرکز آموزش و آزمون)  دوره یا  دوره هایی از جمله ICDL جهت کسب مهارتهای فناوری اطلاعات و سواد رسانه ای بصورت فوق برنامه طبق استاندارد بنیاد ICDL وابسته به سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش ایران برای دانش آموزان کلیه پایه ها اجرا گردد، که در نهایت دانش آموزان آمادگی شرکت در آزمون واخذ مدرک دوره را داشته باشند.

4) جلسات انجمن در هر ماه یکبار و در اولین چهارشنبه ماه راس ساعت 5 عصر در محل دبیرستان برگزار خواهد شد و در صورت هرگونه لغو به هر دلیل اعم از تعطیلات و ... به اولین چهارشنبه بعدی موکول خواهد شد که از طریق دبیرستان اطلاع رسانی انجام خواهد شد.

5) به فراخور حجم و نوع کارهای پیش آمده ممکن است جلسات مضاعفی در خارج از زمانهای مذکور برگزار گردد.

نقشه سایت